כמו גויאבה, כמו כוסברה, כמו פיטנגו, או שתמכרו את נשמתכם בשבילה או שלא תסכימו להתקרב גם אם ישלמו לכם.
במיה.
כל מי שמרגיש יותר בנוח עם החצי השני של המשפט הקודם, כנראה לא קורא את שורות אלה כרגע. אז ביי.
אבל אם בכל זאת יש בכם פתיחות וסקרנות אז תנו לי רגע לשאול משהו:
האם אתם לא סובלים במיה בגלל המרקם הרירי בעליל שלה?
טוב.
יש לזה פתרון.
כשאני עוצמת את עיני ואומרת במיה אני רואה במיה ירוקה וקטנה… זאת היא המועדפת עלי. אני פחות מעדיפה את מיני הזנים האסייאתים הגדולים והסגולים. איפה מצאתי את הבמיה החלומית הזו? אצל מוסטפה, חקלאי מקומי מאעבלין, כפר שכן, שמגדל בענווה ירקות משובחים.
סירי במיה רבים עברו תחת זוג ידי, וגיליתי כמה פעולות שמפחיתות את הריריות והשעירות שלה. וזה עושה את ההבדל, אז אם עד עכשיו לא אהבתם במיה – תחשבו שוב.
הינה כמה פעולות שכדאי לעשות לפני בישול הבמיה :