דלורית שלמה בתנור

מרכיבים:
דלורית נאה
שמן זית
מייפל / סילאן
טחינה גולמית
פלפל ומלח
3/4 כוס גרעיני דלעת וחמניה קלויים
הכנה:
שוטפים את הדלורית ומכניסים לתנור שחומם ל 250 מעלות, על רשת שמתחתיה תבנית. אופים את הדלורית עד שהיא רכה – בין 45 דקות לשעה. בודקים בעזרת סכין. מוציאים ומצננים ואז חוצים ל2 לאורך. בעזרת כף מוציאים את הגרעינים. מפזרים פלפל ומלח מעל, ומזלפים טחינה, מייפל ושמן זית.

נעים להכיר, רוני :)
מזה כ-10 שנים, אני נמצאת במחקר מתמשך בתחום התזונה העונתית, הבישול העונתי, הטבעי והמקומי, ומקדישה את רוב הזמן שלי בהעמקת הקשר ביני לבין הטבע והחיים.

קראו עוד…

פוסטים אחרונים

קבלו עדכונים ראשונים

הכניסו את כתובת המייל שלכם לעדכונים מכף עץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן