מה צריך:
כוס קוסקוס דק מהיר הכנה
שני מלפפונים
בצל יבש אחד
שני קישואים
דלורית
מלח
סומק
שמן זית
עגבניה
צרור פטרוזיליה
בצל ירוק
חצי כוס אגוזי מלך
מים

אופן ההכנה:
נותנים את הקוסקוס בקערה, שופכים עליו מים רותחים לכיסוי ועוד קצת, מפזרים קורט מלח וכפית שמן זית, מערבבים ומכסים עם צלחת.
בינתיים מקלפים דלורית ובצל. את הדלורית מגרדים על פומפיה – נשתמש בחורים הגסים. את הבצל חותכים לחצי ואז לפרוסות דקות. את הקישוא חותכים לרבעים לאורך ואז לפרוסות דקות. מחממים במחבת גדולה שמן זית ומטגנים את הירקות בלהבה בינונית עד להזהבה – 15 דקות, ובמהלך הטיגון מפזרים רבע כפית מלח.
שוטפים את המלפפונים וחותכים לקוביות קטנות.
קוצצים את הבצל הירוק ואת הפטרוזיליה.
קוצצים את אגוזי המלך
