פירה דלורית ודלעת יפנית

תחליף קייצי קליל ומתקתק לפירה הקלאסי. הדלעת היפנית מעט יבשה במרקמה, והדלורית יותר נוזלית וקלילה – כך שהשילוב ביניהן כאן משלים ויוצר מרקם מאוזן ונעים.
מה צריך?
דלעת יפנית
דלורית
בצל
שמן זית לטיגון
שתי כפות שמרי בירה
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
אופים דלורית ודלעת יפנית בשלמותן בתנור, על 250 מעלות כ45 דקות – עד לריכוך. ביינתיים חותכים בצל לקוביות ומטגנים בסיר בשמן זית עד להזהבה. בתום האפייה מוציאים את הדלורית והדלעת היפנית וחוצים באמצע. מוציאים בזהירות את הגרעינים ומשליכים לקומפוסט.
את התוכן מרוקנים אל הסיר עם הבצל המטוגן שחיכה. מועכים עם מועך פירה, ומוסיפים מלח לפי הטעם. מוסיפים שתי כפות שמרי בירה ומערבבים. בתיאבון 🙂
אהבתם את המתכון? אשמח לשמוע.
רוצים להצטרף אלי לסדנת בישול קיצית? כל הפרטים כאן

נעים להכיר, רוני :)
מזה כ-10 שנים, אני נמצאת במחקר מתמשך בתחום התזונה העונתית, הבישול העונתי, הטבעי והמקומי, ומקדישה את רוב הזמן שלי בהעמקת הקשר ביני לבין הטבע והחיים.

קראו עוד…

פוסטים אחרונים

קבלו עדכונים ראשונים

הכניסו את כתובת המייל שלכם לעדכונים מכף עץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן