
נעים להכיר, רוני :)
מזה כ-10 שנים, אני נמצאת במחקר מתמשך בתחום התזונה העונתית, הבישול העונתי, הטבעי והמקומי, ומקדישה את רוב הזמן שלי בהעמקת הקשר ביני לבין הטבע והחיים.
© כף עץ | בלוג מתכונים עונתי | מעלה צביה איזור תעשייה אשכולות | 077-991-3311 | תנאי שימוש ומדיניות פרטיות | הצהרת נגישות
האתר עוצב ע”י : Moran Perry Levi
2 תגובות
הי.
שאלה שאני תמיד שואלת את עצמי. קודם ליבש את האזוב (או כול ירק) ואחר כך לעלעל אותו. או קודם לעלעל ואחר כך ליבש?
יש הבדל בין השיטות?
הי,
שאלה טובה.
אני אוהבת לתלות הפוך כך שצריך את הגבעולים, וגם, יותר קל להפריד עלים לאחר הייבוש… אז אצלי ההעדפה היא לתלות ולייבש ואז לעלעל 🙂