ברוכים הבאים לסדרת ממרחי קיץ. הם מירקות קיץ בלבד או בעיקר, הם משדרגים כל סנדויץ’ ומהווים בסיס לרטבים נהדרים, לפסטה או אורז ואם את משוגעים כמוני פשוט תאכלו אותם בכפית ללא תיווך נוסף 🙂
אבל רגע, לפני המתכון שיתוף:
אני הרי אוהבת כנות. אז התלבטתי רבות אם לפרסם את כל הממרחים ביחד או אחד אחד, והאמת ממש עצרתי את עצמי מלתת את כל המתכונים ביחד מכמה סיבות:
1. אם יש משהו שלמדתי מהיותי אמא (צעירה ופעורה, כן), זה שכל פעם קצת זה המון.
2. בא לי לתת לכל ממרח את הבמה, את הכבוד המגיע לו, את 15 דקות התהילה שלו (מכירים את אלה שמדברים על אוכל כבן אנוש)
3. קצת מתח בחיים, מה קרה?
אז נתחיל עם הממרח / מטבל הראשון. יו ניים איט. זה בא על לחם, או שהלחם בא עליו, או כשליכט בצלחת ליד כל מיני דברים, או כבסיס לרוטב… ובטח עוד כמה אפשרויות שלא חשבתי עליהם.
קרם דלעת ערמונים
