באביב שלנו ילדים נרגשים
תותים קוטפים ומיד אוכלים,
ועל עסיס פיטנגו מתענגים.
מכירים כל שעל וכל עץ,
וכל פרח ופרי אליהם קורץ…
ללכת איתם זו בהחלט השראה –
לחוות בכל יום מחדש את הבריאה.
נעים להכיר, רוני :)
מזה כ-10 שנים, אני נמצאת במחקר מתמשך בתחום התזונה העונתית, הבישול העונתי, הטבעי והמקומי, ומקדישה את רוב הזמן שלי בהעמקת הקשר ביני לבין הטבע והחיים.
© כף עץ | בלוג מתכונים עונתי | מעלה צביה איזור תעשייה אשכולות | 077-991-3311 | תנאי שימוש ומדיניות פרטיות | הצהרת נגישות
האתר עוצב ע”י : Moran Perry Levi